I + me

Såg att vissa blev irriterade över mitt förra inlägg.


Sjukt kul ju!! Roligt att folk inte vågar skriva ut vad deras blogg heter utan är "anonyma". Hallå vi lever i 2010 det finns ngt som heter att man kan kolla IP-nummer ändå och veta exakt vem personen är, fattar inte varför folk är anonyma:) Om jag står för mina åsikter så kan väl ni stå för era? Fegis!

Hur som helst så förstår jag inte hur det kan vara "egoistiskt" sålänge jag inte skadar barnet? Om t.o.m läkare säger att det är hur lugnt som helst och att barnet absolut inte tar någon skada utav det. Vissa är fan mer puckade än man trodde.

Niclas tyckte absolut att jag skulle göra det! Han sa, gör det så kan du vara stolt över dig själv sedan när det är avklarat!

Pappa tyckte att jag skulle göra det, och han är en utav dom bästa läkarna i världen! Han har t.o.m fått massa olika priser över hela världen för att han är så bra just inom det området och har gjort massa forskningar!

Matts, som är chef över hela Sahlgrenska sjukhus och som också är en utav de bästa läkarna i hela världen tyckte att jag skulle göra det! Att det absolut inte var någon fara och om det vore det så skulle han ha sagt det.

då undrar jag, tror ni verkligen att ni är experter ni som sitter och kommenterar som om ni vore gravidproffs?Ni har knappast 15 års forskning bakom området.

Ville bara säga det. Jag tycker inte att man blir en sämre mamma, eller en mer omogen person för att man bryr sig om sig själv, så länge man bryr sig om andra också :)

Ha en fin helg med era barn :)



Kommentarer
Sanna

du gör självklart som du vill...bara du är noga med att inte skada barnet...dock tror jag inte att du skulle bli mindre värd för att du får upp i vikt heller..du är alltid vacker !

2010-03-06 @ 23:52:47
URL: http://moonzanna.se
Malin

tänke bara på dig nu, så det inte sätter sig så mycket psykiskt på dig, så du till slut utvecklar ätstörningar under eller efter graviditeten..

All lycka till!

2010-03-07 @ 00:20:17
Anonym

KÖNSBYTE



KÖNSBYTE



I MIN BLOGG



KOLLA!!!!!!!!

'

'

'

''

''

'



http://psychedelique.blogg.se



http://psychedelique.blogg.se

2010-03-07 @ 00:44:01
Veronika

Helt rätt , kör hårt !

2010-03-07 @ 00:54:04
URL: http://klopotowski.blogg.se/
Jenniefer

Du väljer själv hur du vill göra. Människor reagerar eftersom de själva inte skulle gjort något sådan och därav lägger dem sig i andras liv.

Du gör som du vill och du har kollat upp så det inte är skadligt för barnet och det är det ju inte.



Varje individ har sitt eget liv= man gör som man tycker känns rätt!



Jag kan säga att jag reagerade på de först, men nu när du även skrivit att de inte är skadligt så ( men ja tänkte, hon gör som hon vill :) ).. va är de för fel med det.



Hoppas du haft en bra helg än så länge. Kraam

2010-03-07 @ 09:46:11
URL: http://jenniefersarakarlen.blogg.se/
Karin

Kan inte göra annat n att hålla med dig, go for it och var stolt över dig själv!:)

2010-03-07 @ 09:55:36
URL: http://metrobloggen.se/pruebalo
Elin

Det är väl ingen fara, sålänge du inte äter samma soppa varje dag ^^ Det misstaget har jag gjort, det va inte alls roligt. Lycka till!

2010-03-07 @ 10:16:31
Anna

Håller med dig helt. De är farligare för fostret om man trycker i sig massa godis och skit. Som man lätt gör när man är gravid.

2010-03-07 @ 10:27:15
bella

haha folk saknar liv för mycket ju! Gör vad du tycker känns rätt! kram på dig!

2010-03-07 @ 11:01:34
URL: http://bellahs.blogg.se/
Jennie

Hej sötnos!

Läste alla kommentarer om att du ville gå ner i vikt eller kanske tom. sluta gå upp i vikt.. Så länge det inte skadar varken dig eller lille krabaten i magen så är valet ditt, ingen annans..

Dom tycker jag det är väldigt fint att vara mullig när man är gravid, men det är ju min personliga åsikt. Du vet säkert redan detta men jag tycker inte du ska väga dig.Utan mät. För ju närmre förlossningen du komer ju tyngre blir barnet. Så om du tex. har gått upp några hekton så kan det vara barnet som blir större och inte du som lagrar fett.. Tänk på dig själv sötnos, men tycker absolut du ska tänka på din kost. Det ska alla göra egentligen..

2010-03-07 @ 11:11:05
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Andreas

hej :) skulle du vela rösta på mig i en tävling? Om du trycker på "rösta här" i min blogg (sundbom.devote.se) i första inlägget och sedan trycker på snäckan under bilden ;) går snabbt :)

2010-03-07 @ 13:07:31
URL: http://sundbom.devote.se
Zanna

Man behöver inte vara läkare för att förstå att en allsidig och näringsrik kost alltid är bäst! Oavsett om man är gravid eller ej... Sedan verkar det väldigt konstigt om du skulle lyckas hålla dig mätt på endast soppa..? Jag antar att det är bra för barnet att mamman mår bra både psykiskt och fysiskt och är mätt?



"Du bör inte banta under graviditeten, eftersom det kan skada både dig och ditt barn. En risk med bantning är att den frigör miljögifter som lagrats i fettvävnaden i din kropp.

Om du är rädd för att gå upp onödigt mycket i vikt kan du tänka på att äta näringsrik mat på regelbundna tider och undvika sötsaker och onödiga kalorier. Försök också att röra på dig minst 30 minuter om dagen".

http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Livsstilsfragor/Mat-under-graviditeten/



Jag dömer dig knappast, detta är bara min åsikt. Varje människa gör sina val, men delar du med dig av dina tankar på en blogg så får du vara beredd på att andra människor har andra åsikter än du. Jag är övertygd om att det finns läkare som absolut inte skulle hålla med din pappa och den andra läkaren. Det finns ju olika forskning om det mesta... Lycka till med graviditeten i fortsättningen!

2010-03-07 @ 14:31:47
Mimmi - gammal läsare

Jag tycker att du är duktig som är medveten om hälsorisken att vara överviktig när man är gravid! Jag kämpar just nu med att gå ner till "hälsovikt" för att kunna vara GRAVID OCH HÄLSOSAM när den tidpunkten i mitt liv kommer!



Lycka till :) Du är fortfarande en person som jag vill vara när jag lyckas i livet! <3

2010-03-07 @ 19:50:00
URL: http://mmiimmii.webblogg.se/
charlotte

you go girl! ;)

2010-03-08 @ 09:10:33
URL: http://musicismylife.blogg.se/
lotta

Kör på och ignorera bara dumma komentarer! Jättekul att följa din blogg! :)



2010-03-08 @ 10:45:52
URL: http://ajjemaan.blogg.se/
Moa

Jag tycker att du gör helt rätt som struntar i vad alla anonyma läsare skriver. Vet du vad du gör så är det bara att köra på. Mår du bra mår barnet bra. Am I right?! :) Lycka till med allt nu tjejen.



Kram Moa

2010-03-08 @ 11:54:49
URL: http://mooakarlsson.blogg.se/
Milda Matilda

Oj! Här var det stormigt Laila! Vet du, man äter vad man vill och vad man mår bra av. Och de som anser tjoho och tjohej får väl göra det. Kommentarer är ju enbart kommentarer och många kan vara elaka... Pffff! Säger jag bara. Gå och ruttna! Varför lägga ner negativ energi och inte positiv energi?



Hoppas du/ni mår bra :)

Kram tilda

2010-03-09 @ 00:16:09
URL: http://tildars.blogg.se/
elinoch mollly:d

hejhej

allt väl?:D

2010-03-09 @ 15:13:43
URL: http://photobaby.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0