Skylift

Har ni någon gång tänkt " Varför ska detta hända just mig?" Detta är helt sjukt! Typiskt att det skulle hända just mig, men jag måste ändå berätta.

Som ni vet så håller vi på och renoverar köket. Först blev det strul, företaget kvick hade satt så att man skulle sätta kylskåpet över en brunn vilket självklart inte går, dom fick ändra på det vilket gjorde att dom fick beställa en annan bänkskivan till köket också som skulle passa det "nya" köket.

Dom gjorde om bänkskivan så att den blev för lång så att den inte går att varken få in i hissen eller upp genom trapporna, den är 3,5 meter lång!! Det är omöjligt att få upp den i lägenheten eftersom att den är helt stel och inte går att böja givetvis.

nu ska vi ta en skylift och lyfta in den genom fönstret ( vi bor på tredje våningen). Men dom som hyr ut skyliftar vägrar att köra skyliften sålänge det är is på gatorna dvs halt. Så för att få in bänkskivan måste vi vänta tills all snö och is har smällt bort.

jag undrar igen, varför ska det hända just mig? Är det för att jag var blond och färgade mitt hår brunt? Är det för att jag ska få världens underbaraste barn så måste gud kompensera det genom att ge mig lite dåligt också? Är det för att jag är tillsammans med världens underbaraste kille? Kräver endast svar från GUD!



Kommentarer
Jennie

Stackaren vilken otur.. Kan säga att jag nästan varit med om en liknande sak. Fick knappt in soffan i vår hiss, och vi bor på 6:e våningen så :/

2010-03-17 @ 16:38:30
URL: http://jenniezen.blogg.se/
viktoria

allt har en mening trots att det inte verkar som det, och det behöver inte vara för er som detta händer.

2010-03-19 @ 14:47:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0