Badkläder som passar din figur

Ibland kan det vara svårt att hitta en prefekt bikini som passar just din kropp perfekt. Jag ska hjälpa er i badklädes djungeln och visa er vad som passar extra bra till just din kropp. 

 


Smal, tjock, små bröst, stora bröst, stora höfter eller blek. Många känner sig osäkra på stranden, det ska inte behövas om du bara vet vilka badkläder som passar  just dig.

 

Små bröst

Trekantsbikinin är en klassisk bikini för tjejer/kvinnor med små bröst. Den får brösten att se fylligare och större ut. Push-up toppar är även bra för kvinnor som är lite plattare. Du kan även köpa bikini toppar med spets, pärlor, olika tryck och ljusa färger. Att välja bikini för dig med små bröst är inte svårt, det mesta passar.

 

 

Stora bröst

         Om du tycker att du har aldeles för stora bröst och vill försöka få dem mindre märkbara på stranden är det bästa om du bär en svart bikini, det gör att brösten ser mindre ut. Har du stora bröst är det bra att ha en bikini som ger stöd.

 

 

Breda höfter

                                           Om du har breda höfter ska du fokusera på bikiniöverdelen och inte välja bikini underdelar med dekorationer, det drar uppmärksamhet till höfterna och får dem att verka ännu bredare. Det är bättre att du flyttar uppmärksamheten till din bikiniöverdel. En hipster gör även att höfterna ser mindre ut. 

 

Rak kropp


Har du en ganska smal och rak kropp så passar även där en hel del baddräkter. Om du vill ha mer rundade former kan du använda en monokini. De är idealiska för smala och raka mäiskor eftersom att de ser ut som att man har mer feminina kurvor är vad man faktiskt har.

 

Plus-size


Har du ganska stora ben, bröst, rumpa och mage? Välj en mörk baddräkt med ett ganska fast material. Badkjolar är även bra för lite större rumpa och ben. Se upp för att använda för små bikinitrosor och fransar, paljetter, volanger på bikinitrosorna bör undvikas då det lägger tonvikterna på höfterna.

 

Blek hy


Det finns inga färger som gör att du ser brunare ut om du är vit, men du kan undvika vissa färger för att inte se ännu blekare ut. Välj färger som cerise, ljusgrön, ljusrött eller turkos. Undvik svart, vitt och mjuka pastellfärger om du inte vill se blekare ut. 
 

 Kommentarer
Jennifer

Bra inlägg :)

2012-07-23 @ 23:49:31
URL: http://jeenlicious.blogg.se
Caroline

Jag brukar köra på trosor med just tjockare knytning just vid sidorna för att jag har ganska små höfter och vill framhäva dem för att se bredare ut! Är det så jag ska forts eller vad rekommenderar du?

Svar: Ja det är perfekt :)
Laila Aziz

2012-07-24 @ 02:01:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0