I- am - really- fucking - happy


Jag tog precis en lååång morgondusch, det är så härligt att starta dagen helt nyduschad och fräsch! När jag stod i duchen hade jag min egen morgonterapi, jag filosoferade över saker i livet så som jag alltid gör. Jag vill hela tiden sträva efter att leva ett så lyckligt liv som möjligt. OCH PAM BAM!! så trillade poletten ner. Faan! Det är så jävla skönt när det gör det, när man känner sig 100% nöjd med sina tankar och vet exakt hur man ska göra. Jag kom fram till följande: 

1. Jag ska sluta shoppa, iallfall innan Thailand, Jag ska inte lägga ner ett öre till på kläder eller smink eller diverse onödiga småsaker som jag köper bara för att jag vill köpa något. Från och med nu råder det TOTALT SHOPPINGFÖRBUD! 

2. Jag ska planera min tid mer, inte hålla på att stö tiden som jag gör utan vara mer effektiv. Plugga i minst 5 timmar per dag och jobba minst 3 gånger i veckan. Då blir jag både smart och rik för telefonförsäljning är lika enkelt som det är att göra pannkakor. Antingen är man bra på det eller inte!!

3. Jag ska bli sjuukt snabb att svara på mail och i telefonen (orkar inte ha minst 6 missade samtal per dag) Nu är det slut med det, jag ska vara snabbare än blixten! Men ring nu inte alla på samma gång bara! 

4. Jag ska inte festa, utan endast festa dom dagarna då jag är RIKTIGT SJUKT festsugen! Frågan är varför man festar? För att bli full och känna sig fri och lycklig och kanske även ragga? Men jag har redan allt det där så jag ska dra ner på festandet! Sparar både pengar och hälsa!

 

Ja, och så en massa annat till men det orkar jag inte skriva just nu för jag hinner inte, måste ju effektivisera min tid så nu är det dags att öppna skolböckerna! Så nu kör vi! PUSS!

 

Söndag

Igår hade jag och Marie en riktig tjejkväll. Vi köpte ett berg med godis och kollade på tjejfilmen Cruel intentions och snackade massa tjejsnack om killar. 

Idag känner jag mig liiiiite full av allt godis och lite trött av allt socker som åker runt i mitt blod just nu så tänkte ta min älskade prinsessa till hund ut på en lååååååång powerwalk. Nej just det.. ska ju fika med Marie och Sandra vid två tiden. Får ta powerwalken efter vi fikat!!

Nu blir det plugg istället då ;)


Lördag


Min stora fråga är : VAR ÄR MARIE? 
Svarar hon på telefonen: Inte check. Aj aj aj.. 

Nu ska jag till systemet, Nej jag ska inte dricka idag, men min kära pojkvän ska så jag slipper honom ikväll!! 
Sedan ska jag till pappa, vi ska planera min framtid. Han bryr sig väldigt mycket om att det ska gå bra för mig.
Pappa: LAILA!! PLUGGAR DU?? DET ÄR DET VIKTIGASTE!! Ansträng dig nu dom här sista fyra åren!
Jag: Jaaaaaaaaaaaa... 

Nu ringer Marie föresten.. puss! 


Hurra!!

Låten fick jag, Elvira och Sandra som födelsedagspresent av två killkompisar (Jesper Asp och Johan Badh)

Här är lite bilder från vår 20 års dag :)


Jejlan och jag

Jejlan, jag, Elvira

Jejlan, Jag, Elvira, Sandra

Elvira, Henke, jag

Jag, Sandra, Elvira

Sandra, Jag

Fader jag har syndat

Hej bloggen får börja med att bikta mig. Jag har inte bloggat på en vecka för att jag har haft fullt upp. Men nu är det slut på det roliga. 


Jag har kämpat och kämpat och hur mkt man än ger utav sig själv så räcker det inte alltid ända fram därför måste man ge lite till .. det är då man förlorar sig själv. Förlorar man igen är man förlorad men vinner man den andra gången, då vinner man tillbaka sig själv.. och lite till. Jag grät idag i 2 timmar, tårarna kunde inte sluta rinna. Men sedan vände det och jag blev superglad istället. Snacka om galet. Jag orkar inte vara ledsen, man vinner inget på det. Framgång är att hela tiden se sig själv vid mållinjen, inte gråtandes med en hög pappersservetter. Så nu är jag fit for fight igen! Toutch me if you can!

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0