Shanghai imorgon!!
Blir borta i två veckor, så kommer nog inte att kunna blogga därifrån, tror jag?!?!

Men kommer hem 2.a maj! Då fortsätter jag att blogga igen :)

Rebecca och FionaIgår när vi var på Vinci och åt så satt Rebecca och Fiona där. Vi gick fram och pratade med dom. Verkligen supertrevliga och jättegulliga tjejer!

Dom bjöd in oss till att stå i deras viphörna under deras spelning på X&Y lite senare på kvällen. I början av spelningen var det bara vi som stod där, då fick vi öl av dem. Efter ett tag kom massa andra in. Deras spelning var grym iallafall.

Underbart!Nu ska jag till BVC för att väga och mäta William. Sedan ska jag träffa Niclas syster Veronica. Vi ska fika och gå promenad och kanske även shoppa inte. Jag har lovat mig själv att inte shoppa mer nu innan Shanghai, får se hur bra det går.


Ska försöka att ta lite bilder under dagen så att jag kan sätta in dem i bloggen ikväll!


Nu ska jag ut i den härliga solen :)


Lycka!Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar. Men har haft fullt upp med att njuta av mitt liv. Gud vad det låter konstigt att höra någon säga så va? Men det är faktiskt det jag gör. Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag njuter av precis allt jag är och allt jag gör.


Jag njuter av att vara mamma till lille Wiliam, jag njuter av att ha världens underbaraste pojkvän, jag njuter av mina underbara vänner, min familj, pappa, mamma, syskon. Jag njuter av att det snart är sommar, att jag börjat plugga igen. Jag känner mig nöjd och glad med mitt liv. Tiden bara rinner iväg och man glömmer ofta att njuta av tiden man har idag, och ofta tänker man tillbaka "tänk så bra jag hade det då". Men nu är jag där, i den tiden där jag någon gång kommer att tänka tillbaka på och tänka" Tänk så underbar tiden var då". Det jag vill och det jag hoppas är att jag alltid kommer att känna en sådan här lycka i livet.


Jag är lycklig, jag känner mig som världens lyckligaste, och jag hoppas att alla som läser det här uppskattar sina egna liv och ser det positiva i sina liv. Jag önskar att alla ni känner den lycka som jag känner, det förtjänar ni, varenda än som läser detta. Vare sig ni älskar eller hatar mig, så hoppas jag att ni mår bra och får ett lyckligt liv, jag menar det verkligen! Alla människor förtjänar lycka! Puss


SOOOL!

Nu ska jag och William ut i solen och gå en långpromenad :)

Coola skohyllor ;)


Bo--ok

Var tvungen att köpa med mig den här hem. Bläddrade lite i den i affären och kunde inte sluta läsa.Här får ni en inblick i hur boken ser ut innuti. :)

Har ni hört den här låten?

Hon är tydligen inte signad ens, utan hon fick göra en video av sina föräldrar som en present som hon sedan la upp på youtube.

Nu är hon superkänd i USA och har fått över 71 miljoner visningar . Hon har blivit hyllad av Lady Gaga om att hon är ett geni och även varit med i olika program i USA nu. Coolt tycker jag!


Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0