Raggar

William hittade en tjej. Det gäller att börja tidigt ;)

Firar in våren! ;)

Halsbandet!!

När jag solade i lördags glömde jag mitt swarovski halsband bredvid solariumet.

Inte bara att det är ett dyrt halsband, utan den fick jag av Niclas när han var i Barcelona för ett år sedan, har på mig den 24/7, förutom när jag solar då ;)

Jag kom på det idag och fick riktig ångest. Jag ringde dit men ingen svarade..

Till slut gick jag och William dit och efter en stunds letande hittade killen bakom disken den.. Tack du som lämnade in den :) :)

Faan..

Är lite ledsen just ny för macladdaren har slutat fungera och mitt batteri är slut..

Lite jobbigt speciellt eftersom att jag sitter och pluggar..

Läsarfråga

Här sitter jag som tog studenten i somras, nu läser upp ett betyg och orkar verkligen inte med det, trots att det är ett ämne jag är rätt intresserad av. Så kmr man in hit, Du är mamma, studerar, bor eget och ser samtidigt så bra ut. Huuur orkar du kvinna?!! Eloge till dig!

Svar: Gud så gullig du är! Tack!! <3 Hur jag orkar? Jag ser målet framför mig, tänker positivt, tror på mig själv och KÖR.

Man kan klara allt bara man vill. ;)

Läsarfråga

Hej!
Jag går i nian och om några veckor ska alla i min klass redovisa en bok. Mitt problem är att jag blir alltid väldigt nervös när jag ska redovisa framför andra. Jag blir jätte skakig och min röst blir darrig. Har du några tips på vad jag ska göra?

Svar: Öva, öva, öva så att du känner dig självsäker på vad du ska säga. Öva mer och öva, öva, öva.

Tänk att du är grymmast i världen på att hålla tal och att det du pratar om verkligen inspirerar andra.

Ingen är så grym som du och den enda som stoppar dig från att göra bra ifrån dig är du själv. Så öva massor framför spegeln och kör!

Skönhetstips: Läsarfråga: Emma Wiklund

hej!
har en fråga som jag hoppas du kan svara på!
varför är det bra att använda ansiktsvatten som ex. emmma s facial mist? den kan man ju till och med ta över sminket! vad gör den med hyn då lixom?


Svar: Jag tror att du tänker på ansiktsvatten som tar bort rester av smink?

Ansiktsvattnet från Emma är ett fräscht ansiktsvatten som återfuktar, piggar upp och ger huden lyster snabbt genom att du sprayar den över ansiktet när din hud känns torr. Kan absolut sprayas över smink.

Speciellt bra för att motverka rynkor i framtiden. Att återfukta är A och O! :)

Dream House

Efter en lång dag på stan med William och vår kompis "nana" med sushi och lite shopping så avslutade vi lördagskvällen hela familjen med tacos, filmen "Dream House" ,citronglass och mangoglass. Gott!

Filmen skulle vara en skräckfilm, men den var ganska sorglig i slutet. Inte så att man grät, men gillar inte filmer med död och att man ska skiljas åt osv. Speciellt inte när man ska skiljas från sina barn.

Jag gillar glada romantiska komedier och "feel good filmer". Varför titta på ledsna filmer när man kan se glada?

Haha... Jag vet att jag har skrivit så tidigare och att folk har blivit irriterade. Men det är verkligen min åsikt. Samma sak med musik. Lyssna på glad musik så blir du en gladare människa. ;)

Dock så gillar jag även filmer med handling, t. ex filmer som "Limitless" ;) dvs thriller med glada slut är också min typ av film :)

Tröööött!!

Efter skolan så satt jag och Malin kvar och kämpade med ett arbete i statistik 2.

Vem läser statistik 2 och varför? Skojar.. Hade varit intressant att analysera och fördjupa mig om jag inte bara var så trött, har inte sovit så bra de senaste dagarna av någon anledning?

Har hämtat William på dagis, gett honom mat och nu ligger jag i soffan och vilar mig lite är hur trött som helst, skulle kunna somna på 1 sekund.

Om 30 minuter ska vi på middag hemma hos pappa så jag har inte ätit sedan kl 12 och är aaaaaas hungrig. Funderar på att äta ngt litet innan jag dör... I-landsproblem...

Förbereder inför seminarium

Hur söt?!

En sån här fotosamling vill jag ha på väggen. Kanske i sommar, när jag har tid att andas igen.. :)

Skön Onsdag

På väg till skolan för att göra klart det sista av grupparbetet.

På msn väder står det att det ska regna idag, men vädret är soligt och skönt.

Någon mer än jag som tycker att msn väder i mobilen inte stämmer så bra? ;)

Stresssssss.....

Snart 1,5 månad kvar till bröllopet. Tiden rinner iväg och jag är inte klar med all planering än...

När ska jag hinna med allt..? Stoppa tiden!!!!!

Mitt motto för dagen

Varför vara ledsen när man kan vara glad? :D

Troll som springer runt i munnen

Det är inte alltid William vill borsta sina tänder.

Men nu har jag kommit på en jättebra sak!

"Mamma måste borsta bort alla trollen från tänderna så att dom inte tar sönder tänderna under natten."

Då brukar han efter protesterna öppna munnen sakta.

"Där är ett troll" och så pekar jag och borstar. "där med!" och så fortsätter det..

"Sådär! Nu har mamma tagit bort alla troll från munnen" och så kramar han mig :)

Skönhetstipsvideo nr 10

Rolig måndag

Morgon PW

Tex Mex Tapas

Ikväll lagade jag Tex Mex tapas från Santa Marias nya matsatsning.

Sååå gott! :)

Läsarfråga

Hej Laila, jag undrar vilka hudvårdprodukter du använder? :)
Och om du kan hjälpa mig med en sak. Jag ska börja trean till höst och jag är hundra på att jag vill plugga vidare direkt, läser juridik just nu men vill bli civilekonom. Kan du berätta lite om utbildningen och vad du läst osv, är det många lektioner/föreläsningar varje vecka och vad var antagningssnittet när du sökte? Är garanterad säker på att jag inte går ut med över 18 i snitt, så tänker också göra hp så att jag får två chanser. Är borås högskola bra? Tänker främst söka här i sthlm men även i resten av landet. Skulle bli jätteglad om du svara eftersom stt jag vill vara så säker på det som möjligt för vill inte ångra mig, eller vänta ett år..
Ha en bra kväll!


Svar: Hej! Jag använder inga speciella utan tar bort mitt smink med rengöringsmjölk och där efter ansiktsvatten (båda från "garnier rose"). Smörjer in ansiktet varje morgon med "OLAY beauty fluid" (älskar den). Annars lägger jag en ansiktsmask då och då och skrubbar ansiktet med ansiktspeeling då och då.

Civilekonomutbildningen finns ganska mycket att säga om, men här är en ganska bra sammanfattning och jag hoppas att det ger dig några svar på dina frågor. Jag vet inte vad antagningspoängen var när jag sökte, men jag hade 16,8. Jag tror att det ligger på 19,65 i Linköping och 17,90 i Borås, Umeå och Karlstad, 17,10 i Kalmar och Växsjö.

Hur många föreläsningar vi har per vecka varrierar.

Den här veckan har vi 1,5 dagar med föreläsningar och en dag med seminarium (= man redovisar). De andra två dagarna går åt att plugga (vilket man måste om man ska få ut någonting utav utbildningen) eller att förbereda inför seminariumet. Man läser två kurser i taget. Vissa veckor har man föreläsningar oftare vilket är kul! Jag tycker att föreläsningarna är intressanta, det skiljer sig mycket från gymnasiumet. Högskolan tycker jag är mycket, mycket, mycket roligare/intressantare än gymnasiet eftersom att jag verkligen är intresserad utav företag och ekonomi. Det här är en inriktning som jag har valt själv. Jag orkade inte riktigt bry mig om jag böjde spanska meningar rätt i gymnasiet.

Jag har inget att jämföra med om Borås Högskola är en bra skola eller ej, men jag tycker inte att det är en dålig skola.

Det är väldigt mycket matte och formler, men även mycket om företag, marknadsföring, organisationer, affärsjuridik osv. Jag har valt redovisning som inriktning nu i trean och då fokuserar vi främst på det i de resterande två åren.

Jag kan inte hjälpa dig att fatta ett beslut utan det kan bara du själv göra. Men när jag själv fortsatte att plugga vidare direkt efter gymnasiumet så gjorde jag det för att mina föräldrar nästan praktiskt taget tvingade mig.(vilket jag tycker är helt rätt och jag kommer att göra exakt samma sak med William).

Vissa studenter är nöjda bara de klarar tentorna, men jag vill inte bara klara tentorna utan faktiskt lära mig det för livet och bli riktigt grym på företag, redovisning och ekonomi.


Sover

William ligger och sover i min famn medan jag jobbar med lönerna.

Jag pussar på honom då och då, men försiktigt så att jag inte väcker honom <3

Pilates



Var precis på pilatesträning med William.

Det är super! Mammorna tränar och barnen får göra lite vad dom vill.

William höll på att klättra på mig, det var som att träna med ca 14 kilos vikter.

Nu ska jag in till kontoret och jobba klart det sista med lönerna innan Niclas kommer hem från svensexan :)

Niclas Svensexa



Igår blev Niclas riktigt rädd när killarna överraskade honom på Linköpings statoil längst motorvägen när han var på väg hem från jobb i Sthlm.

Måste nästan lägga upp ett klipp senare för de filmade allt! Men lite snabbt så satte en utav killarna på sig en rånarluva och lurade Niclas att han stal bilen under tiden Niclas var inne på statoil. (dem hade extranycklar till bilen). Han blev så jäääääääääääävla rädd att han började att skaka.

Berättar mer om det sen ;) Killarna ville att jag skulle sätta ihop lite kläder till Niclas. Underkläder, skjortor, badbyxor osv. Så jag packade ner 1 kg av hans favoritgodis med. Han favoritgodis är winegum och sockerbitar.

Sedan satte jag dit några hjärtgodisar med ;)


Skönhetsvideo nr 9

Firar Nina :)

Det förra inlägget bloggade ett utav barnen när hon lekte med min mobil ;)

Hon är 1,5 år. Det gäller att börja tidigt då ;)

 

Epl

Härliga Lördag!!


Nu ska jag och min lilla bebis på kalas hos Nina som vi träffade i mammagruppen.

Snart har vi 4 tjejer från mammagruppen känt varandra i 1,5 år. Guud vad tiden går fort.

Ha en helt underbar lördag! Ny skönhetsvideo ikväll ;) ;) ;)

Skönhetsvideo nr 8

Minuten

Satt precis och tittade på Minuten på SVT där Niclas brors dejt tävlar. ;)

Solarium

Solade för första gången sedan i somras.

Inte för att skryta.. Men f*n vad brun jag blev.... Mitt egyptiska pigment :)

Skolan

Sitter i skolan och pluggar statistik 2.

Prov om 6 veckor och är redan stressad ;)

Skönhetsvideo nr 7

Världens längsta ögonfransar

Var hemma hos Viktorias faster idag och träffade en jättesöt liten kille på tre år med hur långa och fina ögonfransar som helst :)

Han kommer att få akta sig i framtiden när alla tjejer springer efter honom :)

Ser ni bilden? Det är inget torn utan det är en robot! Det ser ni väl? ;)

Bredvid där ligger en blombil, vi alla vet ju vad det är, så klart;)

Lite rolig video :) Dansa Pausa :)

Älskar damen där bak som dansar med!

Middag

Recept:
Kyckling, bacon, ananas, majs, tomat, gurka, champinjoner, paprika

Dressing:
Gräddfil, curry, peppar, (blanda)

Tillbehör: vitlöksbröd

Såååå gott :)

Home sweet home

Hem från Sthlm nu ;)

2 Months To Go

Gud vad tiden rinner iväg. Känns inte som att det var så jätte länge sedan Niclas friade till mig på restaurangen i Portugal...


Imorgon är det exakt två månader kvar till bröllopet och jag har verkligen inte hunnit planera allt... Men det känns så kul att jag äntligen hämtat min bröllopsklänning!! :D

Brunch

Sitter på Mocco igen och äter brunch, mysigt :)

Sova..

Dags att sova nu efter en lång kväll :) God natt! :)

TGI Friday

Sitter och väntar på hamburgare :)

Mellan fika :)

Tjejerna blev sugna på kaffe och jag som inte dricker kaffe tog en chailatte på tee:)

Vi sitter på Mocco på Östermalm och chefredaktörerna på Chic och Veckorevyn sitter i soffan bredvid oss och pratar affärshemlisar :)

Stockholm

Mina tjejer (Malin och Viktoria) kom hit till Stockholm för att vi ska ha en tjejhelg ihop.

Igår hade vi bara tjejmys med tacos, vin och MASSA godis.

Just nu är vi på väg från gärdet till stan för att shoppa lite. Igår såg vi Kenza och hennes hund på Birger jarlsgatan. :)

Skönhetstips - hud tips

Om du vill rengöra huden på djupet så lägg citronsaft i ansiktet.

Pressa ut saften och gnugga in den i ansiktet, alternativt skär citronen i en klyfta och gnugga in saften i ansiktet.

Sov med citronsaften under natten. När du vaknar nästa dag kommer din hy att vara som ny. ;) Rengjord och porerna har dragit ihop sig.

OBS! Akta ögonen! Personer med mycket känslig hy bör börja med att späda ut saften med vatten.


Gör det helst en dag då du helst är hemma dagen efter då citronsaften rensar huden och även rensat upp orenheten mot ytan vilket gör att du kan få finnar (dock endast sådant som skulle kommit upp ändå, men som rensas upp tidigare)

På väg till Sthlm :)

Framme om 2 h ;)

Rumble rekord :D

Jag äger på rumble! Spelade precis en match mot Niclas bror Mattias.

Jag heter toff3l, adda mig om ni vågar spela en match :)

(Finns att ladda ner på App store) ;) ;)

Påskmiddag hos Niclas mamma :)

Är såååå mätt efter all påskmat, först förrätt, (kall mat) som ägg, lax, sill, rödbetssallad, gubbröra, lamm osv :)

Sedan huvudrätt (varm mat) som köttbullar, prinskorv, janson, potatisgratäng osv :)

Det dåliga med god mat är att man alltid äter för mycket. ;) Ska lägga mig i soffan och sträcka ut magsäcken nu ;)

William hjärta nallen

Firar min brorsas födelsedag :)

Bild från igår

Jag och Viktoria :)

Har precis duschat här hemma hos Viktoria i Gbg, jag sov här inatt.

Niclas och William är på väg och hämtar mig här från Borås, vill inte åka i en festklänning och höga klackar hem tidigt en morgon med en liten partyväska och trippa fram på perrongen.

Kan ju se ut som att jag går "walk of shame" och det skulle ju se konstigt ut;)

Nej men seriöst, såå skönt att bli hämtad.

Klockan 2 ska vi fira min lillebror André som fyller 18 år på måndag. :) :)

Frukost :)

Nu slänger vi...

In glasen i skåpen och lägger oss och sover :) god natt fina bloggisar!! :)

Puss från lala och maggish

Tjejsnack

Jag och Ally :)

Mot GBG

Sitter på tåget på väg till Gbg, Magdahlenah (aka Viktoria) ska ha födelsedagsmiddag i rosa och italiensk tema ;) ;)

Kan det bli bättre?

Glad Påsk Önskar Wille :)

Skönhetstips - Tvål i ansiktet

Använd inte vanlig tvål till att tvätta ansiktet med, eller till att ta bort make up.

Det gör så att huden blir uttorkad och rester av smust och make up sitter ändå kvar.

Detta för att de flesta tvålarna har ett väldigt högt pH-värde, mellan 15 och 20.

Onsdag = ost dag

Hämtade Wille på dagis tidigt idag så vi kunde busa hela eftermiddagen.

Vi tjuvstartade på påskgodiset. Men så länge ingen vet om det så är det ingen fara. Man kan ju alltid köpa nytt imorgon.

Det är min och Williams hemlighet. ;)


"Oooooojjjjj!!!!" utbrast han när han såg godispåsen och hans ögon glittrade.

Nu har vi (mest jag) magarna full med 200 gram godis. (William suger bara och lägger ut dem på bordet) Ska hoppa in i duschen och lägga mig nu.

Godnatt fina bloggisar!

Mammas pojke!

"Jag tar hand om disken idag", sa William och började genast att diska ;)

That's my boy ;)

Dagens outfit

Jag måste ha någon sömnsjukdom eller något....

Ligger i sängen just nu och ska lägga mig inför natten, är så sjuuuuukt trött.

Bjuder på en dagens outfit iaf.. :)

Tv var bättre förr? ;)

Glaaaaaad :)

Fick precis reda på att jag klarade Mikroekonomitentan som jag pluggade in på en helg (fre,lör,sön), utan att gå på lektionerna med.
(Jag hoppade av precis när kursen började med min förra klass när jag var gravid och dem i min nya klass har redan läst den tidigare, så därför låg jag efter med den)


Jag gjorde en chansning och satsade 110% under en helgen (vet inte om ni minns den helgen där jag pluggade 24/7?), att kämpa lönar sig, även om jag vissa stunder höll på att ge upp.


Nu ska jag plugga lite statistik 2, 735 sidor statistik kärlek. Hur kan man inte älska skolan? ;)

Lägger min lilla bebis

Jag tycker att det är så mysigt att lägga William på kvällen.

Vi ligger nära, nära och pussas, kramas och sjunger ihop:) ibland så ligger jag och kliar honom på ryggen, ansiktet och håret vilket han tycker är såååå skönt :)

Jobbar med fakturering :)

Bröllopsmässa

Jag och Niclas mamma var på bröllopsmässa på Grand hotell idag.

De bjöd på vin, tilltugg, sötsaker och modevisning.

Var trevligt :)

Nu ska vi äta middag hemma hos Niclas mamma :)

1 April, har ni blivit lurade?

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0