rea-rea-rea

Jag har inte köpt någonting på rean i år! Fyfan vad dåligt.

Det betyder att jag kommer att handla till ordinarie pris sedan när rean är slut, vilket den säkert redan är eller så finns det bara skit kvar som ingen vill köpa.

Fan vad tråkigt för mig.

Men hur kul är det att köpa kläder som man kan ha i max en månad, + att det bara finns skitfula kläder till tjockisar som drar storlek xxxxl dvs JAG just nu.



Kommentarer
Johanna

Dina ordval äcklar mig. Tjockis? och att det bara finns fula kläder till oss. Du borde ändra attityd, annars kommer jag tycka rikitgt synd om ditt barn.

2010-02-02 @ 16:09:14
em

ag håller med dej, de finns inga snygga kläder till större, kasnke dåligt men sant, dom snygga kläderna finns i små storlekar.. Alltid provicerar man nån, alltid lika kul.. (dom är ju bara avis på dej) ps du är jätte fin, hur stor du än är..eller hur liten du än är!!

2010-02-02 @ 16:49:01
URL: http://emelietheresefriberg.blogg.se/
a n n a

Fine, johanna tycker kanske alla kläder till lite "större" människor är finare, köp dom då!

Men håller med Laila, och jag kan slå vad om att majoriteten tycker att det iaf nästan bara finns fula kläder till "större" människor!



Fin blogg!

2010-02-03 @ 16:34:18
URL: http://anoken.blogg.se/
mary

Fråga mig som är stor istället :)

Ja det finns mycket fula kläder till oss tjockisar och så e det, ingen lägger tid o pengar på det helt enkelt, jag hittar ibland på gina eller hm men lindex och kappahl har rena kärringmodet :) Så fråga mig, och nej jag tog inte illa upp, det var ju dagens sanning, fula kläder ..absolut håller med..

ha en bra dag kram

2010-02-04 @ 08:14:28
URL: http://addesmams.blogg.se/
t

fan vad omogen du blivit! :s

Tyckte de var mycket trevligare/roligare att läsa din blogg förut än vad det är nu.. Ta och tänk på din attityd lilla du! Ja är yngre än dig, men samtidigt mycket mer mogen.. Fan skämmit ju.

2010-02-04 @ 17:44:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0