Tjock och trött

Imorse gick jag upp klockan 6!! Fattar ni? Klockan 06.00, mitt i natten nästan ju.

Jag var duktig och gick en morgonpromenad i en halvtimma. När man är tjock och tung orkar man inte gå så länge, man känner sig kissnödig efter 10 minuter, man får håll, sammandragningar och magen börjar smått krampa om man går för snabbt.

Sedan gick jag och Niclas till föräldrarutbildningen på barnmoskemotagningen. Mådde så sjuuukt dåligt, det var riktigt dålig luft där inne. En kille/ blivande pappa svimmade och fick anfall. Var verkligen skitläskigt. Han har inte epilepsi utan luften var så dålig där inne tydligen. En annan mamma mådde sjukt dåligt att hon gick hem och jag satt längst bak vid fläkten och kallsvettades och höll på att svimma! Men jag klarade mig genom hela utbildningen med nöd och näppe!

Egentligen skulle jag jobba idag, men Niclas tyckte att det var bättre att jag åkte hem och vilade mig. Jag har knappt sovit någonting dom två senaste nätterna. Det är sjukt obekvämt att sova med så stor mage. Det finns ingen bra ställning, ryggen värker, man får sura uppstötningar som fräter längst hela halsen, man blir kissnödig hela tiden och måste upp och kissa. Timmarna bara flyger iväg och plötsligt är det morgon och man måste gå upp.

Meningen var att jag skulle sova nu på dagen och återhämta mig, men det går ju inte nu när hela lägenheten är full med hantverkare som springer in och ut. Men lägenheten är på väg i rätt riktning och sägs vara klar om 3 veckor. Hurra! Fattar ni? Om tre veckor kan jag slappna av! Sedan är det bara sju veckor kvar tills bebisen kommer och då kommer jag aldrig mer kunna slappna av i hela mitt liv igen! Kanske vid pensionärsåldern? Vi får hålla tummarna!



Kommentarer
Marre

Hoppas du mår bättre och kan sova mer snart!

2010-03-22 @ 16:05:34
URL: http://maaarree.blogg.se/
Madde

fan jag går upp sex varje morgon för att ta mig till skolan:P

2010-03-22 @ 16:30:43
Malin

ett tips om man får sura uppstötningar är att sova lite halvt sittandes :-) eller med en lite större kudde som gör att det lutar lite mer. om du inte har provat!



hoppas det ordnar sig!

kram

2010-03-22 @ 16:38:27
URL: http://malinwahlbom.blogg.se/
natasha

Fin bild :) Kolla gärna in mitt senaste inlägg och lämna gärna en kommentar, need your help! KRAM!

2010-03-22 @ 16:52:50
URL: http://ndiamond.blogg.se/
Fanny

Hoppas att du börjar må bättre! :)

2010-03-22 @ 17:17:43
URL: http://fannee.blogg.se/
Jenilita

Gud va sjukt att dom inte äns kan ha en normal lokal man kan vistas i utan att svimma, otroligt att du stog ut gravid och allt, bejär pengarna tillbaka! KRAM

2010-03-22 @ 19:01:43
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
nea

snygg bild:)

kolla in min blogg om du har tid:)

älskar din blogg

2010-03-22 @ 19:02:02
URL: http://nicenea.blogg.se/
Jennie

Stackaren, men allt detta är värt det då bebisen kommer till världen :) Försöka ta hand om dig så gott det går raring! Du får låsas att du hade min lille omtänksamme och pussiga Gizmo hos dig. VARNING FÖR MKT PUSSAR! ;) kRAM

2010-03-22 @ 19:34:57
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Ida

Haha! Kl 6 är som sovmorgon när man har en liten bebis! ;) Men ta sovmorgon NU innan killen kommer. De sista 5 veckorna sov jag hur länge som helst eftersom jag visste att så inte skulle bli fallet sen ;)

2010-03-23 @ 08:28:57
URL: http://chilisnackan.blogg.se/babymom


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0