Vamos a la playaFörlåt för ett dåligt bloggande, men har haft mycket att göra de senaste dagarna.

Imorgon drar vi till Portugal, Costa da Caparica. Ses om tre veckor!!

(2 Augusti)

Pinsamt ....

Tidigt morgonbesök hos..

Paris!! (Skojja) Frisören ;)

Läsarfråga

Postat av: Angelica
Hej! Jättebra blogg ska jag börja med att säga men sen tänkte jag höra med dig om du vet hur man bäst och snabbast får bort underhudsfett? Jag tycker jag har tränat så mycket men jag tycker aldrig det syns och då har jag hört att det kan vara underhudsfettets fel. Så om du har några tips eller nått så skulle jag bli riktigt glad :)Du brukar alltid komma med bra tips så därför vände jag mig till dig :)


Svar: Maten är 80% och träning är 20%. Om du äter fel mat så spelar det ingen roll hur mycket du tränar :) Tänk på att äta regelbundet, jag äter alltid frukost, lunch och middag. Ät mycket protein som kött, fisk, kyckling etc och även mycket grönsaker och dra ner på kolhydraterna som ris, pasta och potatis. Tänk dock på att du lever nu!
Kram!

we belong in wonderland

I don´t

Mattias hjälper mig ...

... att kolla igenom årsredovisningen :)

Hemskt.Dom var tydligen förlovade och skulle gifta sig då hon råkade ut för en olycka.

Läkarna trodde att hon aldrig skulle vakna upp igen, vilket hon gjorde, handikappad.

idag ägnar han sitt liv åt att ta hand om henne. Usch, jag tycker att den låten är så hemsk.

Jag skulle aldrig lämna Niclas om någonting hände honom. Precis som Chris sa "Vad vore jag för kille om jag lämnade henne precis då som hon behöver mig som mest".

Solskydd för håret - Tips

Snart åker vi ju till portugal. Oftast brukar jag blanda min egna solskyddsfaktor till håret själv istället för att köpa massa dyra produkter. Det är superlätt och det blir mycket billigare!


Vatten och sol är något som, trots att man älskar det, har en tendens att torka ut håret riktigt ordentligt. Därför bör man vara noga med att vårda håret och även tänka på att precis som huden så behöver även håret skyddas mot skadlig uv-strålning för att behålla en bra kvalitet!

Det man behöver är: 
2 msk solskyddsfaktor, ju högre desto bättre
1 kopp vatten, ca 2 dl
1 tom pumpsprayflaska

Blanda solkrämen med vattnet och rör om ordentligt. Häll sedan blandningen i pumpsprayflaska och spraya efter att du har tvättat håret, eller innan stranden. Om du ska vara ute i solen en hel dag så ta gärna med dig flaskan och spraya lite då och då :)

 

 

MyskvällNu ska vi äta pizza och kolla på en film som börjar nu på kanal 5. Disturbia..BLOGG

Bikini-ångest

Om en vecka åker vi, eller ja, om en vecka och 1 dag.

Portugal är så jävla BÄST! Dem här tre veckorna ska vi verkligen koppla av och bara njuta av livet och varandra.

Niclas speciellt behöver verkligen koppla av så mycket som han jobbar och sliter. Men han är grym på det han gör :)Och sista veckan kommer min familj ner också. Mamma längtar såå...Det roliga är att jag fortfarande inte hittat någon bikini. Jag slängde alla mina gamla när jag byggde om vår garderob för några månader sedan och sparade bara en bikini men den kan jag ju inte ha hela tiden.

den här veckan måste jag verkligen köpa en ny bikini. Och NEJ, jag köper aldrig kläder från internet. Jag är för feg. Inte ens Nelly. Aldrig internet, möjligtvis hårprodukter (Iof bara hänt en gång) men inget annat.

Igår..

Först var vi på liseberg under dagen. Jättemycket folk! Ni fattar inte hur skönt det var att bara gå rätt förbi den 2 timmars kön som fanns för att vi köpte quick pass. Värt varenda krona!
Snodde den här från Facebook som min kompis la ut på mig och Veronica.


Vi hade sjukt kul igår, kvällen var verkligen lyckad! :)


Liseberg idag igen..

Nu ska jag snart träffa några tjejkompisar, vi ska till Liseberg, andra gången för mig den här veckan.
Kommer att sakna min lilla bebis. och min älsklingsNiclas så klart :)
Nu ska jag bara dricka upp min chailatte och sedan ska jag åka och hämta upp dem andra tjejerna.

Zink!Bra för hudens, naglarnas och hårets välbefinnande. Bra mot akne (finnar), ögonen och hjärna. Även immunförsvaret och ämnesomsättningen.


Det finns i ostron, vetegroddar, vetekli, krabba, parmesan, kött, kyckling, nötter och frön, bönor, linser, ärtor, spannmål och mjölkprodukter. 

Mys :)

Bilder från igår :)

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0