Man vet....



.. att man är stor när ens kompisar börjar kalla en för "Big Momma"

Svar

m om Onsdag:
Hur går det med dina studier nu?
//

Svar: Har en paus just nu.

Sara om Onsdag:
Är det sant att din pappa är läkare? Lite pinsamt att du skryter som om att han är de. Jag har hört att han inte är de.

Svar: Ja det är sant. HAHAHA OKEY? Det var det dummaste jag hört att jag skulle ljuga om det. Vilka idioter det finns där ute alltså :)

Annelie om ORGASM:
Men hallå! Vad är det för mening med att fejka,
har inte fattat vitsen med det.
Hoppas allt är bra med dig (och "magen)

Svar: Jag vet! Jag skojjade lite :) Tack!!

Anonym om ORGASM:
Hahahahaha! Där ser man =) När va de ni skulle ha bebis? kram
Svar: Beräknat 2.a Juni men hoppas att den kommer ut några dagar innan :P

Anonym om Gillar vi Pepsi Max eller?:
Vet inte om du vet det, men man avråds av MVC att dricka lightdrycker under graviditeten då man inte vet hur det påverkar fostret. Det innehåller ju cancerframkallande ämnen...
Ett tips bara... :-)
Svar: Det har jag aldrig hört men kanske stämmer?

Jennie om Post:
Vad fina naglar du har :) Är de förlängda? Kram snäckan
Svar: Nej mina egna :) Tack snygging!

nadja om Post:
snälla laila kan du inte säga va man kan köpa c24 detoxkuren har varit runt på hälsokost istan ingen har det :/mkt tacksam

Svar: Jag köpte det i Borås i en hälsoaffär? Fan vad jobbigt! Kolla mera eller beställ från internet om du jättegärna vill ha det? :)

J om Svar:
Intressant att läsa om hur andra äter. Kan du ge något förslag på vad du åt för mat utöver grönsaker och wok? Om man exempelvis ska försöka lägga upp en vettig kost för en vecka, hur ofta ska man äta,hur mycket och såklart vad ska man äta? Du verkar ha koll på mat och träning så ska bli spännande att läsa ditt svar när du har tid :)

Svar: Ojj.. så svårt att säga.  Men för att gå ner i vikt bestäm dig för ett antal kalorier som du ska äta varje dag. Ha en dag i veckan som du äter "normalt".
Ät tre gånger om dagen exakt samma tidpunkt. Då lär sig kroppen tillslut att inte bli hungrig före det klockslaget. Antal kalorier som du ska äta är bäst om du bestämmer själv, beror ju på hur snabbt du vill se resultat och hur mycket du orkar. Ha hellre ett högre mål som du sänker hela tiden än att börja för hårt så att du inte klarar det. Men allt handlar om vilja i slutändan, självdisciplin :)
Träna lite varje dag och WOILA så kommer du vara smal på nolltid om du inte failar :)

Jenniefer ([email protected]) om Världens godaste:
Gud va god den såg ut! :) 
Får jag fråga vad du använder för mixer, den jag har är så dålig och vet inte va ja ska köpa för någon ny :)

Svar: Jag köpte den på elgiganten för ett år sedan, kostade 700 kronor. Men jag använder den nästan varje dag så det var en bra investering.










Onsdag



Nu ska jag iväg till jobbet denna tidiga morgon. Börjar egentligen kl 9 så jag är liiite sen...

Chefen kommer att bli arg... Ne juuust det min chef är ju min pojkvän. Vilken tur man kan ha!!





My nails are real :) Det enda som krävs är lite filning, nagellack och lite övning :)

ORGASM



Visste ni att en riktig orgasm förbränner 120 kalorier medans en fejkad förbränner 320 kalorier.

Varför har ingen sagt det tidigare? Härdanefter ska jag BARA köra med fejkade!!

Telia sveriges bästa nät?

Jag blir sååå irriterad på Telias telefonnät.

Deras nät fungerade inte på en timma, vilket gjorde att mitt möte som jag ska ha med företaget blev försenat eftersom att vi inte kunde nå varandra och hon kunde inte koden in, så hon stod utanför och väntade i en halvtimma och gick sedan tillbaka.

Först nu kan jag ringa henne och då är hon och äter, så mötet blir försenat vilket gör att jag inte hinner sova lite efter mötet vilket jag hade tänkt! Jag sover så otroligt dåligt på natten att jag måste ta en tupplur på dagen annars dör jag ärlig talat!

Gud vilket I-lands problem...

Post

Kul!

Sminktips

Ett sminktips såhär på morgonkvisten är att använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför.

Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.

Jag tycker att Isadora har bäst eyeliner.

Höna eller ägg?

Vad kommer först, hönan eller ägget?

Heeeeeeeeelt sjukt....

Detta är en helt sjuk historia, men den är faktiskt sann, själv har jag lite svårt att tro att något såhär sjukt kan vara sant....

Min kompis träffade en tjej ute på krogen, som bor i en studentlägenhet. Så han hängde med henne hem. Hon bor ganska litet och hon och hennes tjejkompis delar lägenhet, så dom har en våningssäng.

när dom låg där uppe så gick hon på toaletten. Han kände sig "lite" fisnödig och la en brakare. Tydligen så blev det en bajsrand på väggen och så luktade det så illa att han var tvungen att öppna ett fönster och hitta någonting att torka bort bajsranden med. Så han hoppade ner från våningssängen rakt på tjejens chihuahua hund som låg där under. Hunden dog?!?!

Han visste inte vad han skulle ta sig till att han hoppade ut genom fönstret och bröt benet. Sedan ringde han när han haltandes skulle bege sig till akuten för att laga sitt ben. Heeelt sjukt verkligen...

En mycket konstig natt, men tydligen 100% sann??



Vill också

Jag vill också se en fot eller hand sticka ut genom min mage.

Varför får inte jag se?

YSL ♥



Titta, vilket sött läppglans! Fodralet är guldigt och en rosett på framsidan. Sjukt sött! Känns verkligen exklusiv och läppglanset är sjukt fint!




YSL gör verkligen bra läppglans, two in one. LOVE IT! Min nya älskling.

( Kostar 550:- )

Gillar vi Pepsi Max eller?

Tennisbollar

Någon som har sett världens minsta tennisbollar?

Någon som har smakat på världens minsta tennisbollar?

Tuggummi :)

Gissa♥


Gissa vilken av bilderna som är original?

Sålänge ska jag åka och kolla tapeter och köpa lite saker till lägenheten! TTYL ♥


Ta vara på de levande

Jag
var inne på en blogg och läste att Nancy som blev mördad hade en minnesstund i sin skola igår. Hennes stora idoler var Dead by april så skolan hade fixat så att dom var där och spelade.

Och det får mig att tänka, varför ska man alltid göra saker åt dom döda? Jag menar, jag tror inte på att folk från det döda sitter och "kollar" ner på oss från himmlen, även om det är en fin tanke så säger man väl så för att man inte ska må dåligt och ändå tro att den döda finns kvar bland oss.

Tänk så glad Nancy hade blivit om hon hade Dead by april live, inte på sin egna begravning.

Likaså blommor t. ex. Jag vill inte ha massa blommor när jag är död. Ge mig hellre massa blommor när jag lever så att jag kan få njuta av dom.

Och jag skulle dö skulle säkert massa folk bara, "Åhh Laila var så underbar bla bla.." Folk skulle säga massa positiva saker om mig, människor som kanske inte ens känner mig utan bara vet vem jag är. Men säg det till mig när jag lever så att jag kan bli glad åt komplimangen istället, varför vänta tills någon är död?

Jag tycker att man ska uppskatta varandra mer, att man lever, och inte först sakna en när man är död. Det värsta jag vet är att bråka med folk som jag älskar, min familj, min pojkvän eller vänner. För då tänker jag "tänk ifall det händer någonting nu och så får jag aldrig mer se dom, och det sista jag sa var " Något elakt för att jag var arg". När jag tänker så kan jag inte vara arg längre, utan måste bli vän och säga förlåt. Man vet ju aldrig vad som händer.

Oj nu blev det lite långt, när jag bara skulle skriva om Nancy egentligen. Men tänk på att uppskatta det ni har idag och gör folk glada som ni älskar idag, istället för när dom är döda, var allt jag ville skriva egentligen.

Anledning

Detta  är anledningen till varför jag inte skänker pengar till olika hjälporganisationer.

Död



Jag har lärt Agnes att spela död.

Hej hej monica



Idag när jag gick genom stan till jobbet så märkte jag att en kille med down syndrom gick framför mig, stannade och kollade på mig.

 

när jag var en liten bit bakom honom sa han "Hej" med världens leende.

 

Självklart svarade jag "Hej" tillbaka med ett leende.

 

Han: Jag måste bara säga, vad snygg du är!

 

Jag: (Höggravid och allt) "hehe, Tack!" ( Så fortsatte jag att gå)

 

Efter det fick jag dåligt samvete att jag inte sa "Tack desamma". Tänk vad glad han hade blivit?

Lovely/day

Jag sitter här med min smoothie! Har precis varit ute på en powerwalk, vilket superväder!!

Idag är det våffeldagen, ska ni äta våfflor? Inte jag!  Det är gott, men någonstans måste man välja, gott eller tjock? Många bäckar små som det heter.

Ska snart ta en dusch och sen ska jag faktiskt fixa lite i lägenheten, längtar såå tills den är klar! Ikväll kommer Niclas hem från Stockholm med.  Vilken underbar dag!

Sommarbild från ett café i Stockholm <3

Hälsotips!

Jag är ju gravid så jag kör absolut inte detta nu, men för er icke gravida är detta ett jättebra alternativ för att rensa kroppen så att den kan jobba bättre med fettförbränningen.

C24 är en 24 timmars rensningskur för kroppen. Nu menar jag alltså att på 24 kan man gå ner i vikt, rensa kroppen från slaggprodukter och allt annat som sitter fast i tarmarna och ger den här kulan på magen..

Självklart går man inte ner i fett utan all "skit" som finns i kroppen försvinner ut.

Just den där svullna magen så som man inte vill se när man kanske ska sätta på sig ett par tajta jeans eller en tajt klänning försvinner.

Men, man måste räkna med att vara nära en toa under det dygnet så det bästa är att göra det under en helg.
För jag kan säga att det rensas!

Min kompis körde kuren nu i helgen och gud vad vi skrattade åt hennes toalettbehov!!

Men det funkar så jäkla bra så det är värt det. Man känner sig lätt, smal och frisk efter kuren. Och hyn strålar..

Finns att köpa på hälsokostbutiker och kostar ca 340 kr...



Gud så bra!



Jag måste ha vääärldens bästa kompis!

Hon ska packa ner mig i väskan nästa vecka! Hoppas att hon menar allvar nu annars blir jag besviken :P

Världens godaste

Här sitter jag och dricker världens godaste smoothie!

Ingredienser:
1/2 Banan
5 Frysta jordgubbar
2 dl Minimjölk
1/2 dl Osötad musli
2 isbitar

Mixa!!


Men innan jag gjorde mig förtjänt av min goda frukostsmoothie så var jag ute och powerwalka i 40 minuter.

Därför tycker jag att alla som inte är gravida också ska gå ut och powerwalka i minst en halvtimma iallafall!

Det frigör endorfiner och ni kommer att känna er mycket gladare efter powerwalken än vad ni gjorde innan! Och så är det hälsosamt att röra på sig med! Så ut och gå med er!! :)


Svar

J om Lunch:
Är inte ute efter "superskinnyanorexia-tips" (har nog endå inte kommit till rätt blogg då..), finns ju bitterfittor som klagar :) Men jag vill iallafall veta på ett ungefär hur många kalorier du "konsumerade" innan du blev med barn? Du hade sån snygg kropp, nu med ofc.. med en vacker bebismage :)
Svar: Det berodde på, på vardagarna åt jag kanske runt 1000-1500 max och på helgerna åt jag frukost, lunch, middag alltså ca 2500 kval på helgerna. Vissa dagar på vardagarna var jag mer hungrig då åt jag kanske runt 2000 kcal men det var inte ofta och andra dagar mindre hungrig då åt jag ca 500 kcal, det var inte heller så ofta men det hände.

Jag åt mycket wook, grönsaker alltså, det blir man supermätt på och innehåller 25 kcal / 100 gram vilket innebar att på 100 kcal blev man supermätt. Det är ju 400 gram grönsaker!

Sedan tränade jag ganska mycket, gick morgonpromenader, joggade, simmade osv. Tränar man inte får man ingen fast kropp utan en mer dallrig kropp, inte snyggt!

Nu när jag är gravid äter jag som man ska, alltså 2500 kcal / dag. Det gör jag endast för mitt barns skull, jag trivs inte med det själv om jag ska vara ärlig.


Jag uppmanar absolut ingen att äta så som jag gjorde, man ska äta så som man själv trivs med, det är det viktigaste.  Man ska äta när man är hungrig, inte äta bara för att man är sugen, för att man inte har någonting att göra eller för att det är gott!


Lunch



Lunch: Ost och broccolisoppa 220 kcal.

Ostsmörgås 200 kcal, Loka 0 kcal

Akon Feat. David Guetta - Party Animal

Aldrig försent


Satt och kollade på "Du är vad du äter". Nej jag har faktiskt inte hunnit somna än! Snart svimmar jag väl av utav trötthet!


Hur som helst, så skulle Anna skipper då som vanligt hjälpa en tjej att gå ner i vikt och äta bättre.

står dom vid tjejens kylskåp. Tjejen vill bli polis och hade även en magnet på kylskåpet där det stod: "När jag blir stor vill jag bli polis".

Printscreen på kylskåpet:


Annas kommentar var: "Är du inte stor nu?" haha! Så jävla elak men rätt kommentar, klockrent!


Tjejen bara: Joo tillräckligt.


Bra där! Jag tycker att det är bra när man själv inser sina fel. Hon vet att hon har blivit för tjock men vill göra någonting åt det. Så länge viljan finns finns också en chans! Det är aldrig försent för någonting!

Tjock och trött

Imorse gick jag upp klockan 6!! Fattar ni? Klockan 06.00, mitt i natten nästan ju.

Jag var duktig och gick en morgonpromenad i en halvtimma. När man är tjock och tung orkar man inte gå så länge, man känner sig kissnödig efter 10 minuter, man får håll, sammandragningar och magen börjar smått krampa om man går för snabbt.

Sedan gick jag och Niclas till föräldrarutbildningen på barnmoskemotagningen. Mådde så sjuuukt dåligt, det var riktigt dålig luft där inne. En kille/ blivande pappa svimmade och fick anfall. Var verkligen skitläskigt. Han har inte epilepsi utan luften var så dålig där inne tydligen. En annan mamma mådde sjukt dåligt att hon gick hem och jag satt längst bak vid fläkten och kallsvettades och höll på att svimma! Men jag klarade mig genom hela utbildningen med nöd och näppe!

Egentligen skulle jag jobba idag, men Niclas tyckte att det var bättre att jag åkte hem och vilade mig. Jag har knappt sovit någonting dom två senaste nätterna. Det är sjukt obekvämt att sova med så stor mage. Det finns ingen bra ställning, ryggen värker, man får sura uppstötningar som fräter längst hela halsen, man blir kissnödig hela tiden och måste upp och kissa. Timmarna bara flyger iväg och plötsligt är det morgon och man måste gå upp.

Meningen var att jag skulle sova nu på dagen och återhämta mig, men det går ju inte nu när hela lägenheten är full med hantverkare som springer in och ut. Men lägenheten är på väg i rätt riktning och sägs vara klar om 3 veckor. Hurra! Fattar ni? Om tre veckor kan jag slappna av! Sedan är det bara sju veckor kvar tills bebisen kommer och då kommer jag aldrig mer kunna slappna av i hela mitt liv igen! Kanske vid pensionärsåldern? Vi får hålla tummarna!

Förstärkning

Inpackning gör susen för håret!

Bäst effekt får man om man antingen:

1. Virar en varm handduk runt håret och låter håret och inpackningen verka.

2. Använder plastfolie som du lindrar in håret i under verkningstiden.

3. Sätter dig i bastun efter att du satt i inpackningen och sitter där i 10-15 minuter.

Jag använder Joicos hårinpackning. Den är bäst tycker jag. Kostar runt 300 kronor tror jag.


För full

Jag måste berätta en till sjuk grej som jag fick höra idag av min arbetskompis.

Hans familj har tagit hand om en äldre dam i tio år, och hon dog nyss.

dom fick ärva alla hennes pengar för hon hade ingen annan, och hade därför hennes testamente eller gåvobrev eller vad det nu heter.

Det brevet där det stod att det var dom som skulle få ärva alla pengar låg inne på hans föräldrars kontor.

Han kan bli väldigt full och inte riktigt tänka på vad han gör på fyllan. Så han hade kommit hem och ställt sig och kissat på testamentet.

Gissa om hans föräldrar blev arga?
Hittade en gammal bild på min mage när jag ungefär var i början på graviditeten.
Jämför den magen med den här magen. Bowlingklot!! Nu är jag i vecka 29+1.

Praktikant

mitt jobb här har vi haft en praktikant från arbetsförmedlingen i ca två månader. Vissa som har gått på arbetsförmedlingen länge får praktisera på olika jobb för att få lite arbetslivserfarenhet.

Han är en sådan som går i en stor mjukluvtröja och stora slappa jeans, ser ut som en riktig softare som gillar att titta på tv eller spela dator och som inte har tid att varken raka sig eller prioriterar sitt yttre.

Idag är hans sista dag som praktikant. Så satt vi på lunchen vid bordet och åt lunch, han, jag och några andra.

Han har ju fått jobb nu som vanlig telefonförsäljare här nu.

frågade jag honom:

- Trodde du att du skulle börja jobba här när du började här?
Han: Ja
Alla satt helt tysta vid bordet och kollade på honom.

Han fortsatte: Fast inte som vanlig säljare då utan som säljledare.

Jag bara: WHAAAT? Ofta du skulle kunna bli säljledare?!?

Det där sista sa jag aldrig, iallafall inte högt.

BMI och midjemått



Jag läste en väldigt intressant sak idag i tidningen angående BMI och midjemått.

BMI är ju ett mått som ska visa om din vikt är hälsosam i förhållande till din längd.

Men nu på senare tid så har läkare börjat fokusera mer på midjemått just för att BMI inte säger någonting om vad det är som väger, är det muskler eller fett?

Midjemåttet däremot ska vara ett bra sätt att se om man är överviktig tydligen.

För kvinnor räknas det tydligen som att om man har ett midjemått under 80cm så är det normalt.

80-87 cm så är man lite överviktig och över 88 cm så ska det vara fetma.

Sedan stod det såhär: Har du ett midjemått över 88 cm bör du försöka ändra din livsstil, för hälsans skull.

Nu kan ju inte jag mäta på mig själv hur stort 88 cm är, för jag är ju gravid. Det kanske är jättemycket?

Men tänk de som har jättesmala midjor och skitfeta ben. Har faktiskt sett skräckexemlel på stan där vissa har enorma ben jämfört med kroppen, då kan man inte säga att dom inte lider av fetma?

Och tvärt om, de som är väldigt breda runt magen och storbyggda och kanske bara lägger på sig runt magen men är jättesmala i övrigt, lider dom av fetma då?

Jag är mkt skeptisk.

Åker bil



Jag och chihuahua bebis åker bil :)

Svar


BUDGET: Topshop 605 kr.

LYX: Tory Burch/Net-a-porter.com 3600 kr.

Vilken är vad?



Den ena kavajen kostar 605 kr och den andra kostar 3600 kr. Vilken är lyx och vilken är budget?

Sjukt att det är så stor skillnad btw, dom ser (nästan) likadana ut, jag skulle iallafall inte betala 2995 kronor MER för att få lyxkavajen :)

Skylift

Har ni någon gång tänkt " Varför ska detta hända just mig?" Detta är helt sjukt! Typiskt att det skulle hända just mig, men jag måste ändå berätta.

Som ni vet så håller vi på och renoverar köket. Först blev det strul, företaget kvick hade satt så att man skulle sätta kylskåpet över en brunn vilket självklart inte går, dom fick ändra på det vilket gjorde att dom fick beställa en annan bänkskivan till köket också som skulle passa det "nya" köket.

Dom gjorde om bänkskivan så att den blev för lång så att den inte går att varken få in i hissen eller upp genom trapporna, den är 3,5 meter lång!! Det är omöjligt att få upp den i lägenheten eftersom att den är helt stel och inte går att böja givetvis.

nu ska vi ta en skylift och lyfta in den genom fönstret ( vi bor på tredje våningen). Men dom som hyr ut skyliftar vägrar att köra skyliften sålänge det är is på gatorna dvs halt. Så för att få in bänkskivan måste vi vänta tills all snö och is har smällt bort.

jag undrar igen, varför ska det hända just mig? Är det för att jag var blond och färgade mitt hår brunt? Är det för att jag ska få världens underbaraste barn så måste gud kompensera det genom att ge mig lite dåligt också? Är det för att jag är tillsammans med världens underbaraste kille? Kräver endast svar från GUD!

Babyshampoo - hårfärg


Baby schampoo är väldigt bra att använda på vanligt hår om man är rädd om hårfärgen, den är nämligen så skonsam att den inte tvättar ut hårfärgen.

De flesta schampoon skalar bort färgen för varje tvättning medans babyschampoo försiktigt tvättar ut smuts ur håret och behåller färgen som original!

Alkohol

Jag får massa mail om dagen där tjejer frågar hur man går ner i vikt. Som jag sagt tidigare så kan jag inte skriva det på blogg.se, men såfort jag bytt blogg så kommer jag att ha många tips till dom som vill läsa! Och ja! Jag kommer att skriva ut den nya adressen, men jag har inte kommit på någon bra än :) Om ni har något bra förslag får ni gärna maila :)

Men ett tips som är självklart är att sluta dricka alkohol! Sålänge man dricker mycket och ofta kommer man aldrig att kunna gå ner i vikt.

Alkohol tillhör en egen kategori av näringsgrupp. Det finns som ni vet kolhydrater, proteiner, fetter osv. alkohol är en egen grupp.

Om man har druckit en kväll och dagen efter går och "fyllekäkar" som många gör, eller fyllekäkar på natten så håller kroppen på att förbränna alkoholen eftersom att kroppen prioriterar att förbränna bort alkoholen i första hand och då kommer kolhydraterna  att omvandlas till fett och fettet i maten kommer inte att förbrännas och då går man upp i vikt.

det är inte bara alla kalorier i alkoholen som det dåliga utan även det man äter undertiden och efter man har druckit.


Det är alltid de snyggaste tjejerna som inte dricker varje helg eller röker. Nu menar jag inte snyggaste tjejerna fullspacklade med smink utan de mest naturligt snygga tjejerna. Jag har läst flertal gånger i olika tidningar att man ofta tror att kändisar festar jättemycket men att de faktiskt går runt med samma drink en hel kväll i handen. Nu menar jag inte kändisar som Lindsay Lohan utan Tyra Banks, Eva longoria etc.


ett av mina tips om man vill hålla vikten, gå ner i vikt, bli piggare eller helt enkelt må bättre är att dra ner eller sluta helt med alkohol och även att sluta röka.

 

Nej jag röker inte

johanna om Unga föräldrar uppdate:
om du inte röker. 
hur kan de komma sig att du håller i en cigg på en bild längre ner?

Svar: För att det var sommar och vi var påväg till en fest och min kompis hade en cigg så jag tog några bloss. Gud vad man måste förklara sig för allt och alla ständigt när man har en blogg. Räcker det inte med svaret: Nej jag röker inte. Att ta några bloss / år tycker inte jag att man kan kalla sig för "rökare".

Snaaart... om ca en månad?

Åhhh längtar tills jag ska byta blogg!! Känner mig så instängd här på blogg.se!

Men det tar ett tag att bygga en ny, eftersom att jag inte kan göra det själv med. Eller det hade nog tagit längre tid om jag hade byggt en själv.  Ett år ungefär? Tur att jag har folk som hjälper mig! Man måste ha webbhotell och grejjer. Sedan måste man komma på ett domännamn som jag inte har gjort än. Ville ha www.laila.se som är upptaget. Typiskt!

Anledningen till att jag inte gillar att blogga här på blogg.se är att man inte kan skriva vad man vill för då "stänger" dom av en. Helt sjukt!

Nu när jag snart byter blogg så äger jag den själv vilket betyder att jag får skriva exakt vad jag vill och ingen kan någonsin stänga ner bloggen! Wohoo! Längtar =)=) Mer kommer att hata mig och mer kommer att älska mig :)

Unga föräldrar uppdate

Nu har jag varit på unga föräldrarträffen. Var väl sisådär kul.

Vi fick en rundtur på förlossningen och veta lite alla olika steg som händer. Får panik. Egentligen vill jag bara föda nu nu nu men samtidigt som jag vill föda om 10 år, vill inte genomgå förlossningen!

Själva unga föräldrargrejjen är nog en bra ide, för riktigt unga tjejer som ska bli föräldrar och som kanske fortfarande bor hemma?! De andra tjejerna som var där var nog ca 16-17 år? Jag bara " och jag som tänkte att jag var ung".

Blir nog inga mer möten för min del, men aaa, lite lärorikt var det iallfall :)

Svar på någras frågor är: Nej jag röker inte och har inte rökt heller :)

Unga föräldrar

'
Nu ska jag till lasarettet och träffa gruppen "unga föräldrar".

Har missat dom två första gångerna, men nu tänkte jag att jag får ta tag i detta och gå på ett möte.

Vi ska besöka förlossningen idag, skriver mer om hur det var sen! puss måste rusa vi ska ses om 10 min!!


vill ha

Sommar

orphan

Mkt, mkt, mkt bra film!!

G.a.n.t ♥

Gick in på Gants hemsida och blev totalt kär i dom här muggarna. Funderar på att beställa hem tre av varje, det borde räcka?

Hallååå?

Jag ville att Eric skulle vinna, men aja! Film nu!

Hamburgare

Jag var sugen på hamburgare tills jag såg den här bilden
Den som äter en sådan här hamburgare framför mig får 1000 spänn! .. . och kanske lite magont?

Supersupersuper lördag!

Åhhhhh vilken underbar dag! Solen skiner och jag och Niclas ska spendera hela dagen tillsammans.


Nu ska mammas tjat äntligen gå igenom " LAILA ni måste ha köpt en filmkamera tills bebisen kommer!!"

Vi ska faktiskt ut och kolla om vi hittar ngn bra nu, så vi kan filma vår älskade bebis och spara filmerna som minnen!

Sen ska vi ta en promenad i solen, ta en mysig fika och bara njuta av varandra.

Melodifestivalen ikväll, har tvingat Niclas att kolla den med mig. Han måste börja vänja sig vid att bli en familjefar!

Melodifestivalen är typiskt sånna saker som "familjer" kollar på, (och tjejer).


Det kanske finns en..

Vet ni vad som hände mig idag?

Jag och min kompis gick på stan, fast jag är höggravid (typ höggravid) så stod det tre killar på andra sidan vägen och busvisslade och drog sina äckliga raggningsrepliker åt oss!

Utländska såklart! ( vilka svenskar brukar skrikragga sådär på stan, förutom alkoholpåverkade)

där stod dom och skrek och visslade, och plötsligt halkade en utav killarna till , rakt ut på gatan och genast slutade dom skrika! Vet inte hur han halkade till för kollade inte direkt på dom, men ibland tror jag att det finns en gud iallafall!

Fri--day

Idag laddade jag upp med en gul tröja, tänkte att jag måste börja värma upp inför påsken!
Äntligen! har fått massa kommentarer om att jag ska lägga ut en bild på magen, here it is!!

Battle

Jag är nog den enda som lever på den här tiden som tycker att det är mycket skönare att borsta tänderna med en "vanlig" tandborste.

Det känns som att tänderna blir renare och att man kommer åt bättre än med en surrandes grejj i munnen som snurrar. Men jag vet att jag har fel, för det är tydligen bevisat att eltandborstar ska rengöra bättre än vanliga.

Jag brukar använda eltandborste, men idag kände jag för att använda en vanlig, gud vad skönt det var! Ett spa för munnen!


Akta er...!

Akta er för snö/is-raset mina vänner

Telefon från mig



Har precit suttit och pratat med några från USA.

 

Känner mig helt skakig på engelska, haha! Man måste välja sina ord nogrant för att inte verka helt dum i huvudet. Men dom förstod allt jag sa, men jag måste låtit som värsta utlänningen.

 

När man är utomlands så kommer man in i engelskan på ett annat sätt, men när man inte pratat det på ett tag så känner man sig som värsta skakiga loosern :P

Glamourama

En arbetskamrat från kontoret i Borås ringde nyss Niclas och frågade vad det var för tv- program jag skulle vara med i.

Han sa att han hade sett reklam för programet glamourama på tv där jag och mina kompisar var med.

Niclas ringde mig: Ska du vara med i Tv? Jag svarade: Nej, men det ska Anna Hibbs!

Vattenmelon



Ett stooort fat med vattenmelon vill jag ha!! mums!!


Visste ni att om man sätter in vattenmelon i frysen och låter det näästan blir genomfryst, alltså knappt genomfryst så blir det som isglass =)

Jättegott, men är mer ett sommartips :) Men akta er för att låta det bli helt genomfryst, inte lika gott då :)

mättnadstips!

1. För att hålla dig mätt längre, välj alltid fulkornsvarrianterna.

2. Potatis mättar dubbelt så bra som pasta!

3. Kycklingfilé gör en supermätt!!

Silvershampoo

evelina   om YESSSS!:
Så länge inte barnet skadas av det och får i sig all näring så är det okej tycker jag. Man får ju faktiskt tänka på sig själv även om man är gravid:) Men kommer det inte bli ganska enformigt att bara äta soppa och fil/yoghurt hela tiden även?

jag har en fråga också: jag har brunt hår och ganska nygjorda blonda slingor i, nu är dom lite gulorange på sina ställen, om jag nu använder silverschampoo i håret, hur påverkar schampoot det bruna?

Svar: Jo, jag mådde riktigt illa av att bara äta soppa hela tiden, så nu har jag ätit sallad två måltider i rad!

Silverschampoo bleker inte hår, utan tar endast bort gult pigment som finns i blont hår.

Vad jag vet så regerar inte silverchampoot i det bruna håret, och man kan inte bleka det bruna håret med silverchampoo heller ( finns dom som tror att silverschampoo är ett blekmedel).

jag hade kört silverschampoo för att få bort det guloranga :)

for a miracle to happen


Facebook



Jag blir så irriterad, jag har gått och tänkt på det ett tag men nu kände jag att de bubblade över.


Jag blir irriterad på alla meningslösa grupper som finns på facebook.


har gått med i gruppen Vi som vill ha tillbaks Knasen!   " vem fan är knasen?"


har gått med i gruppen Vi som tycker sångarn fiser förjävla illa! " ehh.. okey, mogen grupp"

har gått med i gruppen Vi som tycker att Ragge går med i för många grupper på facebook.
" tydligen är det inte bara ragge, utan du själv"

har gått med i gruppen Sänk priset på fritidskortet eller förläng tiden!! " och ni tror att styrelsen i västtrafik ska gå in på facebook, se den här gruppen och bara.. jaa men vi sänker priset nu, bara för gruppens skull"

har gått med i gruppen Varför i helvete kan jag inte springa när jag är jagad i drömmen?????? " vem bryr sig?"

Alla jävla facebookgrupper! " vi som tycker såhär", "vi som vill dethär", "vi som vill att coca cola byter namn till bajscola"

Vilka jävla meninslösa grupper, fattar inte att folk har tid eller energi att sitta och skapa och gå med i sånna grupper.


Sedan blir jag också irriterad över folks statusuppdateringar " först ska jag göra det, sen ska jag dit, sen kommer den personen över, sen ska vi göra det, sen ska vi dit och sen så ska vi köpa det här och sen ska vi... bla bla bla" Man bara... men skaffa en blogg!


Facebook är bara fylld med massa skit, känns det som!

skitstressad

Packat och klart!


Nu är det dags att besöka Stockholm igen, jobba där fram till torsdag! Puss


Här sitter jag...

Här sitter jag och dricker is-latte med massa grädde!


(skojja!!)

Rätta ögonbrynsfärgen




Dina ögonbryn ska alltid vara två nyanser ljusare än din hårfärg.

Om du är blond ska det vara tvärt om. ( två nyanser mörkare)


I + me

Såg att vissa blev irriterade över mitt förra inlägg.


Sjukt kul ju!! Roligt att folk inte vågar skriva ut vad deras blogg heter utan är "anonyma". Hallå vi lever i 2010 det finns ngt som heter att man kan kolla IP-nummer ändå och veta exakt vem personen är, fattar inte varför folk är anonyma:) Om jag står för mina åsikter så kan väl ni stå för era? Fegis!

Hur som helst så förstår jag inte hur det kan vara "egoistiskt" sålänge jag inte skadar barnet? Om t.o.m läkare säger att det är hur lugnt som helst och att barnet absolut inte tar någon skada utav det. Vissa är fan mer puckade än man trodde.

Niclas tyckte absolut att jag skulle göra det! Han sa, gör det så kan du vara stolt över dig själv sedan när det är avklarat!

Pappa tyckte att jag skulle göra det, och han är en utav dom bästa läkarna i världen! Han har t.o.m fått massa olika priser över hela världen för att han är så bra just inom det området och har gjort massa forskningar!

Matts, som är chef över hela Sahlgrenska sjukhus och som också är en utav de bästa läkarna i hela världen tyckte att jag skulle göra det! Att det absolut inte var någon fara och om det vore det så skulle han ha sagt det.

då undrar jag, tror ni verkligen att ni är experter ni som sitter och kommenterar som om ni vore gravidproffs?Ni har knappast 15 års forskning bakom området.

Ville bara säga det. Jag tycker inte att man blir en sämre mamma, eller en mer omogen person för att man bryr sig om sig själv, så länge man bryr sig om andra också :)

Ha en fin helg med era barn :)

Valentine


Kollade precis klart på den här filmen!

Riktigt läskig!!

YESSSS!

Sahlgrenskas chef var precis här, Matts.

Igår satt jag och Niclas och diskuterade genom telefonen, han i Budapest och jag i Sverige.

Jag tycker att jag gått upp jättemycket i vikt, har inte vågat väga mig men jag vet inte ifall mkt är vätska eller fett?!?

jag gav förslaget igår att jag kanske bara ska leva på soppa fram tills födseln, alltså i tre månader till. Så kan man lägga in räkor och kycklingbitar och grönsaker i soppan tänkte jag.

Niclas blev orolig och trodde att barnet kanske inte får i sig den näring som den behöver om jag bara äter soppa.


när både Matts och pappa var här idag, båda proffessorer inom kvinnor och gravida området så passade jag på att fråga.

Jag förklarade hela situationen för dom och vad jag tänkt att äta osv.

Dom sa att det absolut inte var farligt för barnet om jag bara äter soppa, bara jag inte äter typ råa saker, t ex råa räkor eller rått kött osv.

Jag bara: Men Niclas tror att barnet kanske inte får all näring... Så avbröt dom mig.

Joooo det får det, absolut, bara du äter grönsaker i sopporna också.

Så! Då var det avklarat!! Så här kommer min kost att se ut från och med nu.

Frukost: lätt fil/youghurt med osockrad musli.

Lunch: Soppa

Middag/Kvällsmat: Soppa

Och ngn gång på helgen ett mål med "vanlig" mat! Och det viktigaste av allt!!



Sockerförbud fram tills Juni!!

Okeey?

Jag tänkte gå och handla frukost snart tills imorgon.

Jag: Häng med då?

Brorsan: Nee jag orkar inte.

Jag: Men du får köpa en godispåse om du vill? ( Jag tänkte: haha där är du fast!! )

Brorsan: Nee, jag vill inte ha godis.

Jag: Vaa? Alla barn vill ha godis! ( Han är iof 12 år )

Brorsan: Men då får man bara hål i tänderna och det är ju inte så kul.

Jag tänkte bara.... what? Hur gammal är han egentligen? 30?? 35??

Frukosttips

Satt och bläddrade i ett gammalt häfte och hittade receptet till min älskade frukostsmoothie!!

Innan åt jag alltid detta till frukost, det var verkligen den godaste frukosten som existerar på denna jord!

Nu bor jag hos pappa ett tag sålänge vi renoverar i lägenheten, men såfort jag "flyttar hem" igen så ska jag lätt börja äta det till frukost igen!

Smootien innehåller:
En
hel banan
En halv deciliter hallon
En halv deciliter blåbär
Två och en halv deciliter naturell yoghurt ( jag brukar ta light men ni kan ta vad ni vill)
MIXA!


Häll upp i en skål. Häll på din favorit musli, ( ta helst osötad, dom andra innehåller oftast minst 10% socker!!) NJUT!

Frukost



Världens godaste frukost, mkt godare än massa mackor som man blir äckligt mätt av sedan!

 

Funderar också på att ha ett godisförbud fram tills jag ska föda, alltså i ca 3 månader.


Jag
har inte bestämmt mig än, för om jag ska göra det måste jag också klara det, hatar att sätta upp mål och sedan inte nå upp till dom. Vad tycker ni?

Thailand!

Åhh jag döööör, jag vill till Thailand!!

Såfort bebis kommer ut och vi ser allt allting är normalt så ska vi boka en resa till Thailand över jul och nyår. Jag vet , julen är ju hur långt bort som helst, men vill inte direkt åka utomlands med ett nyfött barn så det får bli till julen först om vi inte åker på en minisemester i en vecka i höst till något europeiskt land med bra standard.

Saker jag gjorde i Thailand senast jag var där:

1. Föråt mig på banan pannkakor.

2. Dykt i havet med tuber 12 meter under vattnet

3. Träffade läskiga shemales.

4. Fick massage varje dag

5. Sett en lejon och en fågel show

6. Druckit drinkar på stranden

7. Bott på värsta lyxhotellet där folk bär frukostbrickan till bordet och höll upp alla dörrar till att bo på en skitfattig stuga en natt där dörren lätt kunde slås upp med en liten yxa.

8. Gått vilse i jungeln.

9. Badat nedanför ett vattenfall.

10. Åkt motorcykel.

11. Ätit något som kallas för "no name".


Vilse i Jungeln



På lyxhotellet lebua state tower




Där bodde vi mestadels av tiden, bild tagen utanför vårt boende.


 

 

Pressbyrån byter namn till:

Haha! Sååå kul att dom bytt namn!!

Dock tillfälligt ett tag, men ändå. Vore skitkul om det blev permanent.

Roligare namn än Pressbyrån, vadå press-byrå-n? :S haha

Svar på några kommentarer

Anonym om Sjungande mus:
eyy du ser ut som blondinbella men du är en tufing :P

Svar: hehe okey, tack?


hej laila om hej hå:
Har du något tips på hur man kan gå ner snabbt?

Svar: Ja det har jag, men då kommer väl alla surfittor att skicka massa mail till blogg.se och försöka stänga av mig och så kommer jag att få prata med roland igen, så, någon gång snart när jag inte bloggar på blogg.se längre! :)


Karolina om hej hå:
Usch fy vad jobbigt :( Trodde det bara var i början av graviditeten man mådde illa.

Jag undrar vad du använder för hudprodukter? Behöver verkligen lite tips, känns som jag alltid köper hem fel produkter till min hy.

Svar: Jag skulle kunna säga vad jag använder för hudprodukter, men dom hudprodukterna passar min hy, om du skulle använda samma produkter så vet jag inte ifall det ger samma resultat. Det beror ju på ifall du har torr, fet, blandad hy? Själv vet jag inte vad jag har för hy, får aldrig finnar eller ngt, kan använda vad som helst i princip egentligen.


Sara om Bloggar:
kan man inte få se en bild på den mysiga gravidmagen? :)

Svar: Det finns om du kollar bakåt i bloggen, vill inte att detta ska bli en såkallad gravidblogg, tyckte själv att det var skittråkigt att läsa om andra gravida när jag själv inte var gravid. Men kan kanske lägga ut en ny bild snart :)


Madde♥ om Bloggar:
Heejsvejs, vet du några tips på goda cupcakes ? du skulle vara bäst om du kunde ge några tips till mig ♥
Kram ! <3

Svar: har aldrig bakat cupcakes i hela mitt liv :P


Anonym om Sötsugtips!:
Jag minskar sötsuget genom att mixa naturell lättyoughurt m olika bär o banan en nyttig smoothie.. Eller kesella med bär. Grönt vaniljte med mycket mjölk. Eller så målar jag naglarna Det viktigast är att hålla sig sysselsatt.

Svar: Bra tips! :)


Anonym om Sötsugtips!:
Hejsan Lailia!:)
Ville bara säga att det är någon 
dum tjej/kille som tar dina bilder 
och har dom på kamrat.com
om du vill gå in och kolla 
så heter den hexxieee asså kamrat namnet!
Väldigt omoget tycker jag men ja...
Kram!

Svar: Jaahaa! Mina bilder finns lite överallt, på facebook, på msn, på efterfesten, på playahead, på kamrat tydligen också. Suck. Men tack för att du var snäll och informerade mig om det :)


Anna om Silica 4 gg om dagen:
fungerar tabletterna? :)

Svar: ingen aning? hehe :P


nea om Sötsugtips!:
....fast det där är väl egentligen inte så nyttigt. Även fast det står att det inte är tillsatt socker innehåller det ju sötningsmedel och sånt väl? :S nu pratar jag om yougurten :)

Svar: Det där kan man diskutera och ha debatt om hur länge som helst. Man får tycka olika, dom som är emot sötningsmedel behöver inte äta/dricka det. Själv är jag FÖR det :)
T. ex Coca cola innehåller 150 kcal / burk. Coca - Cola light innehåller 0 kcal / burk.
Får man i sig 150 kcal mer varje dag än vad man gör av med så går man upp i vikt.  Likadant med mat. Jag äter hellre mat som innehåller 200 kcal som är lika gott som mat som innehåller 500 kcal, oavsett om den maten som innehåller 200 kcal innehåller sötningsmedel. So what? Det är kalorierna som räknas när man ska upp / ner i vikt. Och för er som inte behöver bry er om vad ni äter: Lucky you! :)


Anonym om Silica 4 gg om dagen:
har ni tänkt på namn till din son? =)

Svar: Både ja och nej. Vi är inte överens om man säger så :P Men jag kommer att vinna ändå ;) Det är ändå jag som har burit på vår bebis i 9 månader och fått stå ut med all illamående och sparkar, haha !! Då borde jag belönas med att välja vad jag ska kalla vår lilla bebis :D


m y y s a n o l s s o n ♥ om Fet stil!:
vart är det du ska flytta.. och varöfr!? :))♥

Svar: Till en större lägenhet i stan bara. För att vi bodde i en tvåa och det blir förlitet när man snart blir tre :)


paulina ([email protected]) om Hiho:
sjukt fin blogg!:)
är det du som har designat den?:)<3

Svar: Tack! Ja :) Den har ingen speciell design bara vit :)


sara ([email protected]) om Sjungande mus:
hejsan! allt bra med dig och magen?, har funderat på en grej! hur många läsare har du om dagen? :D Kram kram

Svar: Jag vet inte faktiskt :)


Anonym om Silica 4 gg om dagen:
Om du ska ta dom så tänk på kolla om dem är okej att ta om man är gravid. Hade också något sådant "bra för håret" tabletter men dom skulle man ej ta om man var gravid utan att rådfråga läkare först, tips bara :)

Svar: Tack för ditt tips! Men jag tar dom inte nu när jag är gravid, utan jag hittade dom när jag packade bara. :)


♥Iva♥ ([email protected]) om Silica 4 gg om dagen:
Hejsan ♥LAILA♥ dt är du som är en snygging pusspåre hoppas dt går bra med bebisen och allt! ja älskar din blogg du är så sööööt!♥

Svar: Nämen tack så mkt!:D


linda  ([email protected])
om Silica 4 gg om dagen:
hej laila! älskar din blogg, alla tipsen som du lägger upp är hur bra som helst:) ville bara säga lycka till med bebisen och fråga vad du brukar läsa för bloggar?? puss & kram

Svar: Tack Linda =) Jag läser olika bloggar, typ Blondinbellas, Kenzas ibland, hmm.. Katrins blogg är rolig!



Tips för att få större ögon



Om du har små ögon och vill förstora dom, använd bara ljusa färger på ögonskuggan och använd inte mer än 2 färger på en och samma gång!!

hej hå

Ser ni mina påsar under ögonen idag? Resultat från att ha spytt några gånger, när ska det här gå över?

Bloggar


Jag tror att blogg-världen kommer att ta över tidningar.

Sjäv köper jag aldrig tidningar längre, man kan i princip hitta allt via bloggar och google m.m
Det finns skvaller-bloggar, mode-bloggar, elektronik-bloggar, politik-bloggar, gravid-bloggar m.m.

Visst är det lite mycket hysterik med bloggar just nu men jag tror ändå att de är här för att stanna, iallafall ett bra tag framöver!

Vad tror ni?

Helt sjukt

En kvinna som var gravid i sjunde månaden betalade en man för att misshandla henne så att hennes ofödda barn skulle dö.

Barnet överlevde, mannen dömdes till fängelse men kvinnan friades.



1. Hur jävla störd får man vara?

2. Stackars barn!

3. Ofta kvinnan fick gå fri men mannen fick fängelse?


Lite bilder från lägenheten


Bebis sovrum just nu.. lyx med egen toalett i sovrummet va? Sådär mitt i rummet :)


En bit av vårt kök! Vad tycker ni om kaklet? snygg design va?


En bit av vårt vardagsrum! Säg inte till Niclas att jag tog ett smygkort på honom, LOVA!?



Sovrummet! Visst ser sängen mysig ut? Sådär som att man bara vill slänga sig i den och somna på direkten!

 

Orkade inte ta med alla rum, men nu förstår ni som undrar varför jag bor hos pappa ett tag. Föräldrar är alltid bra att ha, speciellt när dom är utomlands så att man har hela villan för sig själv!!

Sveriges Största Skönhetsblogg

Skönhetstips, sminktips, skönhet, hår, hud, naglar, kropp.

RSS 2.0